veiligheidstips

ERP Systemen

Door gebruik te maken van een ERP systeem wordt de online omgeving van uw onderneming niet alleen eenvoudiger, maar hierdoor ook veiliger.

Ergonomische kantoorinrichting

Wil je langdurig je werk kunnen doen, zonder last van je rug? Maak dan gebruik van een ergonomische bureaustoel, hiermee voorkom je blessures.

Archiefopslag

Door je archief externe te laten beheren, zorg je ervoor dat je je niet meer hoeft te bekommeren om de veiligheid van je gegevens. Archiefopslag bij Karmac is bijvoorbeeld gegarandeerd veilig tegen brand en is volledig discreet. 

Efficiënt werken met Het Adviesbureau

Het Adviesbureau helpt je met lean management, hierdoor bespaar je doorlooptijd en kun je veiliger te werk gaan. Vraag Het Adviesbureau om hulp.

Facturen

Facturen kunnen bij een data hack op straat komen te liggen. Neem het zekere voor het onzekere en besteed uw factuurverwerking uit!

Veilig 3D printen

Bij 3D Printer Supplies 4 U leveren ze veilige 3D printers en verschillende soorten filament waarmee je zelf producten kunt maken.

Weet wat wel en niet mag

Het is erg belangrijk om precies te weten wat wel en wat niet mag met betrekking tot het ICT recht. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met een ICT-recht advocaat.

Veilige communicatie

Beveilig je communicatie door gebruik te maken van versleutelde of beveiligde kanalen. Bij Disseldorp Techniek kunt u portofoons huren met vergunning, waardoor je communiceert via een beveiligde frequentie.

Voordelig een nieuw uiterlijk voor je website

een website laten maken hoeft niet altijd heel duur te zijn. Afhankelijk van de wensen kun je een nieuwe website precies zo inrichten zoals jij dat wilt.

HVK Stevens

Wanneer je een ondernemer bent en je hebt diverse vraagstukken van juridische, fiscale of financiële aard, dan doe je er goed aan om dit bij een professional neer te leggen. Wij adviseren je om contact op te nemen met de specialisten van HVK-stevens.com.