Veilig werken is belangrijk op de werkvloer. Als mensen zich veilig voelen tijdens het werk betekent dit ook dat ze hun werkzaamheden goed uit kunnen voeren en dit zal het resultaat alleen maar ten goede komen.

Veilig op het werk maar ook elders

Veilig werken betekent echter meer dan alleen voor veiligheid zorgen tijdens het werk. Het kan namelijk ook invloed hebben op de veiligheid op andere terreinen in de samenleving. Je kunt er daarom bij G4S voor kiezen een veiligheidstraining te volgen waarmee je een veilige samenleving kunt creƫren.

Ga de strijd aan met agressie en intimidatie

In een veiligheidstraining worden mensen zich beter bewust van hoe met anderen om te gaan en kunnen ze agressie, intimidatie of pesten tegengaan waardoor het ook veiliger wordt. Er zijn zeker voorbeelden te noemen waarop dit toegepast kan worden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in een winkel werken en met agressie te maken krijgen van klanten. Als ze op de juiste manier leren hoe ze hiermee om kunnen gaan maken ze het voor iedereen een stukje veiliger. Met name in de zorg en bij andere dienstverleners is juist de veiligheid belangrijk en dat wordt in de training bij G4S dan ook geleerd. Zij krijgen regelmatig te maken met agressie en als ze deze op de juiste manier aanpakken zorgt dit ervoor dat ze veilig blijven.

Veiligheid boven alles

Een dergelijke training heeft niet alleen zin om toe te passen op het werk. De opgedane kennis kan ook in gewone dagelijkse situaties toegepast worden zodat ook deze veiliger zijn. Veiligheid gaat voor alles bij G4S en dat blijkt ook uit de inhoud van de training. Wil je meer over de verschillende trainingen en mogelijkheden weten? Neem dan even contact op met het bedrijf en informeer naar de mogelijkheden.