In ieder bedrijf staat voorop dat er veilig gewerkt dient te kunnen worden. Dit is bij wet bepaald maar een goede en veilige situatie op de werkvloer zorgt er ook voor dat je werknemers zich prettiger voelen en hun werk beter kunnen uitvoeren. Bij G4S Safety Solutions kun je terecht voor diverse trainingen op het gebied van veiligheid maar kun je ook producten kopen die voor een veiligere werkomgeving zorgen.

Kies voor training in de praktijk

De trainingen die gegeven worden bij G4S zijn zeer uiteenlopend. Zo kun je kiezen voor een training als brandveiligheidswacht, gasanalist of coƶrdinator maar dit zijn slechts een paar voorbeelden. Veel van de trainingen worden gegeven op speciale trainingslocaties door het land waarbij de nadruk altijd op de praktijk ligt. Zo worden de deelnemers goed voorbereid op mogelijke praktijksituaties en weten ze dan altijd goed wat te doen. Bij bepaalde trainingen is het ook mogelijk deze in-company te laten verzorgen zodat ze op maat gemaakt worden voor het bedrijf waarvoor deze bedoeld zijn en ook meteen toepasbaar zijn op de eigen werkplek.

Speciaal advies

Naast de trainingen kun je er ook terecht voor speciaal advies op verschillende gebieden zoals risicoanalyse, noodplannen en evacuatieplannen. Ook dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Kijk voor het totaalaanbod altijd eerst op de website.

Verkoop van veiligheidsproducten

Ook kun je er terecht voor de aanschaf van tal van veiligheidsproducten. Welke dit allemaal zijn kun je terugvinden op de website van het bedrijf. Kijk altijd eerst goed rond wat er allemaal te koop is en als je er zelf niet helemaal goed uitkomt is het zeker wijsheid contact op te nemen met het bedrijf zodat zij je de nodige informatie kunnen geven en een plan op maat voor je kunnen maken.